Welkom!


Goedendag en welkom op deze webstek! Wij zijn zeer verheugd u hier te mogen begroeten. Neem gerust even de tijd om wat rond te neuzen. Zo krijg je een idee van welke diensten wij u kunnen bieden.

De dienstverlening die kan aangeboden worden is ruim. De specialiteit is dan ook computerboekhouding, waar wij als kantoor kunnen gebruik maken van een sterk en compleet geautomatiseerd boekhoudprogramma.

De specialisatie breidt zich uit naar de complexiteit in de BTW- Administratie en fiscaliteit. Het kantoor volgt de BTW - wetgeving op de voet, alsook wat de vennootschapbelasting en de personenbelasting betreft. De leuze is dan ook "betaal de fiscus geen eurocent te veel".

 

Als boekhoudkantoor volgen wij eveneens de sociale wetgeving op, die wij vooral gebruiken in onze dienstverlening voor het sociaal statuut van de zelfstandige of vennootschap, alsook voor de loonadministratie van het cliënteel, die personeel tewerkstellen. Er wordt dus nou samengewerkt met enkele erkende sociale secretariaten en verzekeringsfondsen voor zelfstandigen.

 

Vermits ik erkend lid ben van het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten word ik ieder jaar verplicht nog permanente opleiding bij te wonen op studiedagen en seminaries.

Als boekhouder is het nodig het evenwicht te bewaren, vandaar dat er gebalanceerd wordt te werk gegaan. Debet gelijk aan credit, actief gelijk aan passief en dat is alles wat men vraagt in een fiscaalvriendelijke omgeving van uw zelfstandig ondernemen.

 

- Werner Bossaerts -