SOCIALE WETGEVING


Als U weet dat de mensen steeds in twijfel zijn over hun eigen sociaal statuut, is deze dienstverlening onvermijdbaar een troef.
Het is meestal zo dat er vraag is naar tarieven en wat de mogelijkheden zijn voor een zelfstandige die de verplichting heeft van zelf zijn sociale bijdragen te moeten betalen.

Wanneer kan een zelfstandige ingeschreven worden als bijberoep?
Wanneer moet men inschrijven als zelfstandige in hoofdberoep?

Kan de vennootschap op één of andere manier vrijstelling krijgen van de vennootschapbijdrage?

Dit zijn allemaal belangrijke vragen en nog vele anderen waar U gemakkelijk een antwoord kan op krijgen van onze mensen.
Onze dienstverlening rond dit sociaal thema houdt zich eveneens bezig met de opvolging van de loonadministratie van werkgevers, zelfstandigen of vennootschappen.

Wij hebben namelijk reeds verschillende jaren een goede samenwerking opgebouwd met 2 ondernemingen uit de TOP 3 van België. Wij werken met ADMB en de ACERTA GROEP inzake al wat met sociale wetgeving te maken heeft en zich zou kunnen voordoen. U kan deze instellingen gemakkelijk terugvinden op het web onder http://www.admb.be en http://www.acerta.be.

Andere instanties die wij raadplegen vindt U in de rubriek links.

U moet weten dat deze instellingen waarmee een samenwerking is, ook onze klanten juridisch kunnen ondersteunen en vertegenwoordigen.